Kandidat JOŽE KNEZ

2019-05-21T10:18:36+01:00

Predstavitev kandidature JOŽETA KNEZA za člana Nadzornega sveta

Jože Knez

Odločitev za kandidaturo v Nadzornem svetu JZ RTVSLO sem sprejel predvsem iz etičnih razlogov. Razmere v naši družbi so take, da imamo največkrat občutek, da vrednote kot so: morala, poštenost, spoštovanje zakonov in medsebojno spoštovanje živijo le še v pravljicah. V resničnem življenju pa sta prisotni zlasti pasivnost in apatičnost.

Jaz pa želim sooblikovati zavod, v katerem delujem…

Želim da zavod deluje odprto, transparentno in zakonito, ter da zaposlenim zagotavlja pogoje, v katerih se lahko razvijajo in ustvarjajo.
Zaposlen sem na delovnem mestu projektni inženir v OE TV Produkcija. Moje delo ni zgolj tehnične narave, saj veliko svojega časa namenim tudi ustvarjalcem oddaj, kjer jim poskušam s svojimi izkušnjami pomagati pri reševanju vsakodnevnih težav. Pri delovanju v Nadzornem svetu mi bodo pomagale tudi nekajletne izkušnje iz gospodarstva, kjer sem vodil podjetje, ki še danes uspešno posluje. Po strokovni plati pa mi bo v pomoč uspešno opravljen podiplomski študij managementa.

V kolikor me boste izvolili v Nadzorni svet, se bom trudil upravičiti vaše zaupanje, deloval pa bom s ciljem, da pravljične vrednote zaživijo tudi v resničnem življenju.

Jože Knez

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Cookie policy