Dobrodošli na naših spletnih straneh!
Oglejmo si galerijo...
Oglejmo si galerijo...
 
telo.jpg
 
DOMOV
vrnitev na izhodiščno stran

O SINDIKATU
odločba z določitvijo statusa sindikata

POKLICI
opis in fotografije poklicev RTV Slovenija

MNENJA
predsednikova izjava za javnost

POVEZAVE
povezave na sorodne strani, zakonodajo in rtv slovenija ("PRISTOPNA IZJAVA")

FOTOGALERIJA
izbor fotografij različnih poklicev RTV Slovenija, posnetih ob različnih priložnostih in okoljih

KONTAKTI
člani predsedstva sindikata SKUU RTVS

Karikatura
klikni za večjo sliko
 


SPORAZUM MED UPORABNIKOM SPLETNIH STRANI IN SKUU-RTVS

Spletno mesto SKUU-RTVS je skupek večih posameznih spletnih strani, ki jih upravlja Sindikat kulturnih in umetniških ustvarjalcev RTV Slovenija.

Spletne strani SKUU-RTVS so, takšne kot so, na voljo za uporabo, ki je opisana v nadaljevanju.

Pogoji uporabe se lahko vedno in brez najave spremenijo po lastni presoji v skladu s politiko SKUU-RTVS.

POVEZAVE NA DRUGA SPLETNA MESTA

Strani portala SKUU-RTVS vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani in druga spletna mesta. SKUU-RTVS nima vpliva niti kontrole nad povezanimi stranmi, zato tudi ni odgovoren za vsebino in delovanje teh strani. Za povezane strani so odgovorni njihovi lastniki, webmastri in avtorji.

NEDOVOLJENA IN PROTIZAKONITA RABA STRANI

Kot pogoj uporabe portala SKUU-RTVS je tudi vaša zavest, da vsebine teh spletnih strani ne boste uporabljali v nasprotju z zakonom, moralo, etiko in avtorskim pravom. Z uporabo portala SKUU-RTVS ne smete na noben način škodovati, oškodovati ali onemogočati delovanja spletnega portala SKUU-RTVS. Na noben način si ne smete prisvajati vsebine ali informacij, ki jih strani SKUU-RTVS vsebujejo. V nadaljevanju seveda ni dovoljeno niti trženje, prodaja, zloraba ali prisvojitev spletnih vsebin z namenom pridobitve materialnih in drugih koristi. SPLETNIH STRANI, DELOV SPLETNIH STRANI IN VSEBIN SPLETNIH STRANI NI DOVOLJENO POVEZOVATI NA SVOJO SPLETNO STRAN ALI SE Z NJE DIREKTNO SKLICEVATI NA NAŠO VSEBINO. Primer: Prepovedano je na drugih spletnih straneh ustvarjati vsebino z "diretnim povezovanjem" naših vsebin.

MATERIALI POSLANI PO ELEKTRONSKI POŠTI

Vsako elektronsko pošto, ki jo pošljete na naslove navedene na spletnih straneh SKUU-RTVS, pošljete na lastno odgovornost. V nobenem primeru za vsebino ne odgovarja SKUU-RTVS. Žaljivih ali nemoralnih vsebin ne bomo objavljali ali prebirali, tudi, če si to želite.

Za pošiljanje pošte ali fotografij ne vračamo denarnega ali drugačnega nadomestila. Materiale pošiljate na lastno odgovornost, v želji popestritve portala SKUU-RTVS ali z željo, da delite vaše občutke z nami.

S pošiljanjem materialov in mutimedijskih vsebin tudi zagotavljate, da so vaša last, oziroma imate legalno pravico do razpolaganja znjimi, ter da so pridobljene na zakonit način.

IZJAVA O ZANESLJIVOSTI DELOVANJA

Spletne strani SKUU-RTVS so postavljene na vrhunskih strežnikih, kar zagotavlja visokokakovostno raven storitve. Zagotavljajo zelo visoke hitrosti prenosa in izredno nizke dostopne čase do spletnih vsebin, hkrati pa tudi visoko raven stalnosti in minimalni čas izpadov. Vsekakor pa za morebitne težave pri dostopanju na spletne strani SKUU-RTVS ni odgovoren, niti ni dolžan najavljati izpad dostopa do spletnih strani zaradi nadgrajevanja, posodobitev ali višje sile. Zmogljivost dostopa do strani je v veliki meri odvisna od kvalitete vaše internetne povezave. Strani so posebej optimizirane za čimhitrejše nalaganje v spletni brskalnik, vendar zaradi modernih multimedijskih vsebin vseeno priporočamo uporabo vsaj ISDN internetne povezave.

SERVISNI NASLOV ZA NAPAKE NA SPLETNIH STRANEH:
info@cdmikelis.com

AVTORSKE PRAVICE

Vsa vsebina na straneh SKUU-RTVS je avtorska last in jo ščiti avtorsko pravo..

BLAGOVNE ZNAMKE

Vse blagovne znamke in inštitucije omenjene na naših spletnih straneh so last njenih zakonitih lastnikov in so tudi zaščitene z zakonom.

IZJAVA O ZASEBNOSTI

ActiveX IN PIŠKOTKI (Cookies)

SKUU-RTVS se trudi izdelati spletne strani s preverjenimi tehnologijami, ki zagotavljajo visoko varnost uporabe, ter zanesljivost delovanja. Spletne strani varujejo vašo zasebnost in v nobenem primeru ne zahtevajo vpisovanje vaših osebnih podatkov ali kakršnih koli drugih zasebnih informacij. Nekatere tehnologije ali sestavni deli spletnih strani utegnejo uporabljati piškotke kot način komuniciranja spletne aplikacije in vašega spletnega brskalnika. Prav tako je potrebno za delovanje nekaterih dodatnih funkcij spletnih strani imeti v brskalniku omogočene kontrolnike ActiveX.
SKUU-RTVS zagotavlja, da so to standardni načini komunikacije med aplikacijo in brskalnikom, ter da je uporaba teh funkcij NA NAŠI spletni strani varna, ne vsebuje škodljivih programskih kod in virusov, ter nima namena škodovati vašem računalniku. Na straneh SKUU-RTVS tudi ni druge škodljive programske opreme. Vsekakor pa za varno delovanje vašega računalnika odgovarjate sami. Zaščitite ga lahko s požarnim zidom, ter kvalitetno protivirusno zaščito. V kolikor Zgoraj omenjenih aktivnih kontrolnikov nimate omogočenih, je stran SKUU-RTVS še vedno skoraj v celoti, oz. v osnovi uporabna in deluje s polno funkcionalnostjo.

ZBIRANJE PODATKOV O VAŠEM RAČUNALNIKU

Spletna stran lahko zaradi statistike obiska spletnega portala in izboljšanja programske skripte strani SKUU-RTVS zbira naslednje podatke:

* IP naslov
* čas obiska spletne strani
* vrsto operacijskega sistema
* velikost ekrana
* tip internetnega brskalnika

Ti podatki se uporabljajo izključno za izboljšanje ponudbe vsebine, ter za prilagoditev vašim potrebam. Prva dva podatka potrebuje SKUU-RTVS za statistieno obdelavo obiska spletnih vsebin, na podlagi česar lahko vsebino prilagajamo vašim željam.

Operacijski sistem, tip brskalnika in zaslonska ločljivost pa so nujni podatki s katerimi dosežemo kompatibilnost med razlienimi brskalniki in pravilno prikazovanje vsebin na vašem zaslonu, neglede, katero programsko ali strojno opremo uporabljate.

ZAKLJUČEK

Želimo vam prijetno in udobno potovanje po naših spletnih straneh, ki so nastajale skozi mnoge dnevne in nočne urice.


Vaš sindikat, SKUU-RTVS !


Created by / Idelano pri: izdelava spletnih strani CD mikelis 2005-2019